Telefonisch reserveren, 033-4332070

MAANDAG 25 MEI (2E PINKSTERDAG) ZIJN WIJ GEWOON OPEN!  

 

mWinnaarsuiting restaurant 82 Bistro-Bling website  

 

 

Bistro Bling is een ongedwongen restaurant met een gemoedelijke sfeer. U vindt ons aan de rand van leusden naast Pannenkoekenboerderij ":De Hakhorst" aan de Waarden 


Bij binnenkomst hoeft onze naam geen verdere uitleg: acht kristallen kroonluchters, een gordijn van glasparels en smaakvolle details zorgen voor het uniek 'Bling-effect'. De authentieke sfeer van de voormalige boerderij is natuurlijk bewaard gebleven. Door de ruime opstelling van ons restaurant kunt u in alle privacy bijpraten met uw gezelschap. Op onze houten veranda geniet u van Italiaanse sferen en op onze binnenplaats kunt u heerlijk lang natafelen dankzij de terrasverwarming.

Wij hebben bewust gekozen voor een kleine, afwisselende menukaart. Op de krijtborden vindt u een aantal seizoensgerechten, onze bediening vertelt u er graag meer over. Wilt u iets buiten de kaart om? De koks van Bistro Bling verzorgen het met alle plezier. Als u uw wensen twee dagen voor uw bezoek aan Bling laat weten, dan komt het helemaal goed. Ook als u een menu wil voor een groter gezelschap, bespreken we dit graag met u.

U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur bij Bistro Bling!

Ruime parkeergelegenheid (gratis)

Gratis WIFI