Telefonisch reserveren, 033-4332070

flyer tong  

leukste

Ook dit jaar hopen wij (dat zou dan toch maar mooi de derde keer op rij zijn) het leukste restaurant van de regio te worden.

Helpt u ons weer? Klik hier om direct naar de juiste pagina te gaan. Bistro Bling geeft onder de stemmende fans een mooie prijs weg!

Stuur ons de bevestigingsmail door (die u ontvangt als u op ons gestemd heeft) en wij verloten onder de deelnemers een weekend Maastricht!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Bistro Bling is een ongedwongen restaurant met een gemoedelijke sfeer. U vindt ons aan de rand van Leusden naast Pannenkoekenboerderij "De Hakhorst" aan de Waarden 25B.

Bij binnenkomst hoeft onze naam geen verdere uitleg; achtkristallen kroonluchters, een gordijn van glasparels en smaakvolle details zorgen voor het unieke 'Bling-effect'. De authentieke sfeer van de voormalige boerderij is natuurlijk bewaard gebleven. Door de ruime opstelling van ons restaurant kunt u in alle privacy bijpraten met uw gezelschap.  Op onze houten veranda geniet u van Italiaanse sferen en op onze binnenplaats kunt u heerlijk lang natafelen dankzij de terrasverwarming.

Wij hebben bewust gekozen voor een kleine, wisselende menukaart. Op de krijtborden vindt u een aantal seizoensgerechten, onze bediening vertelt u er graag meer over. Wilt u iets buiten de kaart om? De koks van Bistro Bling verzorgen het met alle plezier. Als u uw wensen twee dagen voor uw bezoek aan Bling laat weten, dan komt het helemaal goed.

U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur bij Bistro Bling!

Ruime parkeergelegenheid (gratis)

Gratis WIFI